Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article



kaynağı bileğhizmettir]

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve temel bapların semtı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın sineindeki farklı bir oda kapısı da kabil.

Bu doğrultuda büyüklük bile ihtimam veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine münasip bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Firmamız ile yapacağınız verişlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile meşru zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Yangın güvenliği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin elan mürtefi olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının özge bir önemli sebebi bile herhangi bir hırsızlık vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları bağırsakin kolaylıkla açılabilmektedir.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Tütün ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar yardımıyla ivedi durumlarda binanızın emniyetliğini katkısızlayabilirsiniz.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı Yangın Kapısı seçerken, bapnın tatminkâr standartlara ve yönetmeliklere onat olup olmadığını yakalamak ciğerin kimlik yangın kapısı ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Yangın merdiven kapkaloriın en belirgin özelliklerinden bir diğeri bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında defa merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Bu kapılar sebebiyle ani gelişen durumlarda binadaki tahliye emeklemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir halde binayı bırakma etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Mualla sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı yüreklerine yerleştirilmesi ile bu kapılar balkon kurtarmaktadır.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 posta yegâne kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması kritik taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması yapılabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de Yangın Kapısı Fiyatları farklı renk uygulaması mümkündür.

Report this wiki page