Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı kullanımında özen edilmesi müstelzim uzuv bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem davranışlevinin yitirilmemesi kucakin hem de merdivenin yalnızca amacı muhtevain kullanılabilmesi sinein bu unsura özen edilmelidir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin ancak bulunduğu mimarinın mideerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif tahlis yolları olarak kullanımını sağlamaktadır. 

Yangın bapları, yangının lehçe olarak arama altına kızılınmasına yardımcı olur ve yangının diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Binalarda belli başlı standartlarda nokta alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı vâsilik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının vâsiliğinden azca olmamalıdır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin mükemmel şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın yahut evgin gidişat vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi için Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Lacerem yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının ne açılması gerektiğini bilmektedirler fakat bunu yangın takkadak herhangi bir marifet düzlükı sıfır birinin denemesi sıkıntı yaratacaktır.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı karşılamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı kuruluşlması gerekebilir. İşte böyle durumlar müsaade özel tasarım merdivenler kullanılabilir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Performans çerezleri: Bu çerezler, görüşmeçilerin çoğunlukla hangi Yangın çıkış kapısı istanbul sayfaları görüşme etmiş olduğu ve internet sayfalarından sakatlık mesajları aldatmaıp almadığı üzere ziyaretçilerin genel ağ sitesini elbette kullandığı ile ait bilgelik toplar.

Yangın merdivenine giriş ile tabaka sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Genel merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en münezzeh kaçış mesafesi ve kullanıcı hamuleü yapı taşı cebinır.

Montaj: Yangın bapsı, çın şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baz kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page